Buitenschoolse opvang

Stichting Kinderopvang Waterland heeft meerdere locaties voor buitenschoolse opvang (BSO) verspreid over vier locaties in Monnickendam, twee in Broek in Waterland, en één locatie op Zuiderwoude. We vangen in principe alle schoolgaande kinderen op in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar. De BSO is een gezellige ontmoetingsplaats met volop uitdaging.

Voor ons is het belangrijk dat de BSO een veilige, uitdagende en “huiselijke” plaats is voor de kinderen. Er is ruimte om even te “hangen”, een spelletje te doen, te ontdekken of om buiten even de energie kwijt raken. Niets “moet” in principe, we luisteren naar de behoefte van de kinderen en stemmen daar de activiteiten zoveel mogelijk op af.

Pedagogisch beleid

Wilt u meer informatie over het pedagogisch beleid bij de kinderopvang en buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Waterland?

Pedagogisch beleid

Voor ons is dit pedagogisch beleidsplan de basis van waaruit we werken, bij de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Wat onze ouders zeggen

“Als ik mijn zoon op kwam halen, dan wilde hij nooit mee. Dat gaf mij een goed gevoel, want dat betekent dat hij het heel erg naar zijn zin had.”

Inge de Boer

“Mijn dochter is inmiddels van de bso af, maar we zijn heel blij met hoe zij het al die jaren zo enorm naar haar zin heeft gehad op de bso.”

George Janssen

“Ik had altijd het idee dat mijn dochter niet van knutselen hield, maar op de bso wist ze de ene na de andere prachtige creatie te maken.”

Marie de Vries

Fotoalbum

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs of schrijf uw kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

Inschrijven
Rondleiding aanvragen