Buitenrijk

geplaatst in: Buitenschoolse opvang, Monnickendam | 0

BSO Buitenrijk is samen met BSO Sport en Natuur gevestigd op sportpark Markgouw in Monnickendam.

Buitenrijk is gevestigd in de accommodatie van Voetbalvereniging Monnickendam en beschikt over een grote
binnenruimte waar naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden. Ook worden er (in samenwerking met de locatie Sport en Natuur) kookactiviteiten georganiseerd.

De locatie Buitenrijk beschikt over een enorme buitenruimte. En daar zijn we heel vaak te vinden. Buiten spelen is immers niet alleen gewoon heel leuk om te doen, maar het is natuurlijk ook heel erg gezond om buiten lekker te genieten van de frisse buitenlucht en lekker te bewegen. Rondom Buitenrijk is er ook in de natuur veel te ontdekken en te beleven!

In samenwerking met Voetbalvereniging Monnickendam heeft de buitenschoolse opvang ook een van de ruimtes op het terrein in gebruik als “knutselschuur”. De kinderen kunnen daar (onder begeleiding) heerlijk timmeren, boren, zagen en schuren. Op de locatie Buitenrijk worden verder in samenwerking met de verschillende sportverenigingen in Waterland regelmatig clinics of workshops georganiseerd. Zo kunnen de kinderen niet alleen genieten van tennis, voetbal, handbal en hockey, maar ook worden er onder andere clinics met skateboarden, skeeleren en kangoojumps georganiseerd.

  • Leeftijd: 6-8
  • Aantal kinderen: 12

Adres:
Cornelis Dirkszoonlaan 342
1141 XS Monnickendam

LRK-nummer: 442214558