Project omschrijving

Buitenrijk

BSO Buitenrijk is samen met BSO Sport en Natuur gevestigd op sportpark Markgouw in Monnickendam. Buitenrijk is gevestigd in de accommodatie van Voetbalvereniging Monnickendam en beschikt over een grote binnenruimte waar naar hartenlust gespeeld en geknutseld kan worden. Ook worden er (in samenwerking met de locatie Sport en Natuur) kookactiviteiten georganiseerd.

De locatie Buitenrijk beschikt over een enorme buitenruimte. En daar zijn we heel vaak te vinden. Buiten spelen is immers niet alleen gewoon heel leuk om te doen, maar het is natuurlijk ook heel erg gezond om buiten lekker te genieten van de frisse buitenlucht en lekker te bewegen. Rondom Buitenrijk is er ook in de natuur veel te ontdekken en te beleven!

In samenwerking met Voetbalvereniging Monnickendam heeft de buitenschoolse opvang ook een van de ruimtes op het terrein in gebruik als “knutselschuur”. De kinderen kunnen daar (onder begeleiding) heerlijk timmeren, boren, zagen en schuren. Op de locatie Buitenrijk worden verder in samenwerking met de verschillende sportverenigingen in Waterland regelmatig clinics of workshops georganiseerd. Zo kunnen de kinderen niet alleen genieten van tennis, voetbal, handbal en hockey, maar ook worden er onder andere clinics met skateboarden, skeeleren en kangoojumps georganiseerd.

  • Leeftijd: 6-8

  • Aantal kinderen: 12

Adres:

Cornelis Dirkszoonlaan 342
1141 XS Monnickendam

LRK-nummer

442214558

Downloads
Rondleiding

U bent van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs.

Rondleiding
Inschrijven

U kunt uw kind via deze website vrijblijvend inschrijven. Vul het inschrijfformulier in en ontvang een persoonlijk aanbod.

Inschrijven
Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het pedagogisch beleid bij de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Waterland?

Download pedagogisch beleid