De door Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Monnickendam (SGOM) georganiseerde middag met Sinterklaas in Swaensborch werd ook dit jaar weer druk bezocht. Dit jaar waren Ilse Raasing (zang) en Michel van Bavel (gitaar) aanwezig om samen met de ouderen Sinterklaasliedjes te zingen.

Om 14.00 uur kwam Sinterklaas met zijn Pieten bij Swaensborch aan. De Sint vertelde hoe blij hij was om weer in Swaensborch te zijn, en hoe heerlijk hij het vindt om elk jaar weer zo warm welkom te worden geheten. Maar hij had ook een speciaal verzoek. Want De Sint vertelde dat hij bijzonder graag zingt, maar dat hij dat eigenlijk niet zo vaak doet als hij in Nederland is, en dat het hem heel erg leuk zou lijken om een duet te zingen met Ilse. En dat gebeurde. De bewoners van Swaensborch zagen hoe Sinterklaas samen met Ilse Raasing het nummer ‘Zoals Vrienden Doen’ vertolkten. Een gedenkwaardig moment!

Na het duet werden er nog een aantal Sinterklaasliedjes gezongen, waarna het tijd was voor Sinterklaas om te vertrekken. Na het vertrek van De Sint en zijn gevolg werd, onder het genot van een hapje en een drankje, begonnen met de “Pieten-bingo” waarbij leuke prijzen te winnen waren.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer