Project omschrijving

Grote Vriendelijke Reus

BSO de Grote Vriendelijke Reus is in 1996 van start gegaan in het gebouw Pinokkio. De BSO bestond voorheen uit twee verticale groepen in de leeftijd van 4 tot 7 en van 8 tot 12 jaar. Door de toegenomen vraag naar opvang, zijn er meer BSO groepen bijgekomen en naar leeftijd ingericht.

Na de verbouwing van het pand Pinokkio in 2006, is de locatie meer geschikt gemaakt voor de BSO in combinatie met de peuteropvang. Twee grote lokalen bieden nu een uitdagende, stimulerende en veilige omgeving voor de jongste kinderen vanaf 4 jaar. Op de eerste verdieping is een meiden- en een jongenskamer.

Daarnaast is er een aparte ruimte voor de BSO. Hier kan lekker worden “gehangen”, geknutseld of een spelletje worden gedaan. Deze ruimte leent zich ook bijzonder goed voor de diverse workshops die worden aangeboden. Aangrenzend is het buitenspeelterrein, maar ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van het trapveldje gelegen voor het pand.

  • Leeftijd: 4-6

  • Aantal kinderen: 30

Adres:

W. Claesdochterlaan 1a
1141 JA Monnickendam

LRK-nummer

194471834

Downloads
Rondleiding

U bent van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs.

Rondleiding
Inschrijven

U kunt uw kind via deze website vrijblijvend inschrijven. Vul het inschrijfformulier in en ontvang een persoonlijk aanbod.

Inschrijven
Pedagogisch beleid

Wilt u meer weten over het pedagogisch beleid bij de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Waterland?

Download pedagogisch beleid