De Stichting Kinderopvang Waterland heeft geld ingezameld voor de Stichting Ster door een Kinder-Kunstroute door Broek in Waterland te maken waarvan de opbrengst ten goede komt voor Stichting Ster.

Stichting Ster is een stichting die is opgericht door Stephanie Kaars en Mark Swart voor hun dochter Sterre. Sterre liep bij de geboorte hersenschade op door zuurstoftekort. Als gevolg hiervan heeft Sterre cerebrale parese. Gelukkig zijn er in het buitenland goede therapiecentra. Zo gingen Stephanie en Mark al naar een kliniek in Oekraïne en het Ocean Therapy Center in Florida. Mét resultaat; Sterres rompbalans verbeterde en haar spasticiteit is meetbaar afgenomen. Helaas vergoedt de ziektekostenverzekering maar een klein deel van deze behandelingen, vandaar dat Stephanie en Mark Stichting Ster hebben opgericht.

De kinderen van het kinderdagverblijf in Broek in Waterland hadden prachtige kunstwerken gemaakt voor de Kunstroute met als thema „kleur“. Deze kunstwerken hingen op verschillende locaties in Broek in Waterland, o.a. bij Eefjes hairstyling, De Rob, Elly Koot, Broeker Huis, de huisarts, eetwinkel Jesse, Pels en bij Wals Schokker. Geinteresseerden konden de kunstwerken kopen voor een bedrag naar keuze. Uiteindelijk leverde de kunstwerken maar liefst 450 euro. Een bedrag dat door de SKW is verdubbeld. En zo kon een cheque ter waarde van 900 euro worden overhandigd aan Stichting Ster (zie: www.stephaniekaars.nl/stichting-ster)

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de Facebookpagina van de SKW of naar de Facebookpagina van Stichting Ster.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer